داستان‌ها ناجی انسان‌ها هستندچه از همان زمانی که لابه‌لای اسطوره‌ها راه و چاه زندگی را به ما نشان دادند که چطور آتش درست کنیم یا به جای ترسیدن از رعد خشمناک آسمان، آن را بپرستیم؛ چه حالا که در زندگی‌های شخصی و کسب‌وکارهایمان هم تاثیرات چشمگیری دارند. 

داستان‌ها همیشه بوده‌اند و خواهند بود؛ داستان‌هایی که قطب‌نمای ما در زندگی هستند و می‌توانند انگیزه‌ و قدرت پیش‌روی را برای جهان ما روشن کنند. جهانی که برای هر کدام از ما نقشه‌ای بی‌نظیر و یکتا از تجربه‌هایی است که در زندگی شخصی یا حرفه‌ای آن‌ها را از سر گذرانده‌ایم و به نقطه‌هایی بی‌بدیل، روشن و جذاب تبدیل شده‌اند. نقطه‌هایی که نور روشنایی‌بخش آن‌ها می‌تواند چراغ راه فرد دیگری در این دنیا باشد. چراغی که نجات‌دهنده است؛ چون داستان‌ها، نجات‌دهنده‌اند.

ما در عصر داستان دور هم جمع می‌شویم تا در کنار هم و با هم، دوباره به داستان‌ها و عصری که با مرور آن‌ها شکل می‌گیرد، نگاه کنیم. عصر داستان، جایی است برای دوباره نگاه کردن به تاثیر داستان‌ها در زندگی شخصی و کسب‌وکارها.

photo_2022-08-31_21-18-37
احسان طریقت روایت‌گر عصر داستان
عصر داستان
فصل اول؛

شوکونین‌ها و داستان‌هایشان

شوکونین یک کلمه ژاپنی برای «صنعتگران هنرمند» است؛ صنعتگرانی که هنرمندانه، فرایندهای مکانیکی را کنار گذاشته و با مهارت‌های دستان خود، خلق می‌کنند. اما شوکونین به معنای «غرور در کار» هم است. یعنی نه‌تنها به معنای داشتن مهارت فنی است، بلکه نگرش و آگاهی اجتماعی را هم نشان می‌دهد. نگرشی که یک تعهد مادی و معنوی را به دنبال دارد تا بیشترین تلاش خود را برای تاثیرگذاری روی جامعه اطرافمان داشته باشیم.

در فصل اول از عصر داستان؛ میزبان دو شوکونین خواهیم بود، آدم‌هایی که هنرمندانه برای خلق تعهدات اجتماعی، داستان‌هایی ارزشمند خلق می‌کنند.

عصر داستان
رویداد اول

مهمانان

روایت‌گر «نسلی که به چالش‌ها پاسخ مثبت می‌دهد»

زکیه شادلو

زکیه هستم؛ موسس جامعه‌ نوجوانی و مجله‌ سیزده. من فکر می‌کنم طول زندگی آدم‌ها را ماجراهایشان افزایش می‌دهد و طول زندگی من را داستان نوجوان‌هایی افزایش می‌دهد که قرار است از مسیر راه نرفته‌ خودم در نوجوانی، به‌موقع‌تر و هدفمندتر حرکت کنند.

روایت‌گر «پرسه در شهر»

بیتا منتظر

بیتا منتظر هستم، معماری خواندم و تورهای تهران‌گردی برگزار می‌کنم. به نظرم قصه‌های هر شهری زبانِ فهمِ شهر هستند و کمک می‌کنند تا با شهرمان رفیق شویم و آن را بیشتر بشناسیم. داستان‌ها به من کمک کردند تا هدف و راهم را در زندگی پیدا کنم و بفهمم حرفه‌ مورد علاقه‌ام چیست.

عصر داستان؛

فصل اول؛ صفحه ۱۶ تا ۱۹

۱۶ – ۱۶:۳۰ | خوش‌آمد‌گویی به مهمانان

۱۶:۳۰ – ۱۶:۴۵ | مقدمه و معرفی عصر داستان

۱۶:۴۵ – ۱۷:۱۵ | پرسه در شهر؛ با بیتا منتظر

۱۷:۱۵ – ۱۷:۴۵ | نسلی که به چالش‌ها پاسخ مثبت می‌دهد؛ با زکیه شادلو

۱۷:۴۵ – ۱۸:۳۰ | روایت داستان‌های نجات‌دهنده

۱۸:۳۰ – ۱۹ | خداحافظی با مهمانان

خلاصه‌ فصل اول
پنجشنبه 17 شهریور 1401
فصل اول عصر داستان

تاریخ برگزاری: پنج‌شنبه ۱۷ شهریور ساعت ۱۶ تا ۱۹

محل برگزاری: تهران، میدان آزادی، اتوبان لشگری، بعد از ایستگاه مترو بیمه، پلاک ۱۳، کارخانه نوآوری آزادی، سوله هفت و هشت

حامیان عصر داستان

منتظر عصر داستان دوم باشید

برای ثبت‌نام در رویداد عصر داستان از طریق سایت ایوند اقدام کنید. 

سوالات متداول

عصر داستان چیست؟

عصر داستان یک دورهمی دوستانه است تا در کنار هم از قدرت داستان‌ها و تاثیری که روی زندگی شخصی یا حتی کسب‌وکارها می‌گذارند، صحبت کنیم. در عصر داستان به پای روایت آدم‌هایی می‌نشینیم که داستا‌ن‌ها، مسیر زندگی‌شان را تغییر داده‌اند.

چه کسانی می‌توانند در عصر داستان شرکت کنند؟

اگر به داستان‌ها علاقه‌مند هستید و شیفته شنیدن روایت آدم‌هایی هستید که داستان‌ها نجاتشان داده‌اند، می‌توانید در عصر داستان شرکت کنید. شرکت در این دورهمی، به فعالان حوزه داستان‌سرایی کسب‌وکار و بازاریابی محتوا و دیگر شاغلای که با کلمات و قلم سروکار دارند هم پیشنهاد می‌شود. 

برای شرکت در عصر داستان چگونه باید ثبت‌نام کنم؟

برای شرکت در عصر داستان فقط باید به لینک ثبت‌نام از ایوند بروید و از آنجا برای ثبت‌نام اقدام کنید.

عصر داستان چه زمانی برگزار می‌شود؟

دورهمی عصر داستان هر ماه درباره یک موضوع خاص با همراهی چند روایت‌گر برگزار می‌شود. فصل اول این دورهمی روز پنج‌شنبه ۱۷ شهریور در سوله ۷ و ۸، کارخانه نوآوری آزادی برگزار می‌شود.

آیا من هم می‌توانم در عصر داستان، روایت‌گر داستان زندگی‌ام باشم؟

اگر شما هم در زندگی‌تان تحت تاثیر داستان‌ها بوده‌اید و داستان‌ها نجات‌دهنده‌تان بوده‌اند، می‌توانید با ارسال یک ایمیل (معرف خود به همراه خلاصه داستان‌تان) به آدرس info@contentfa.com به ما اطلاع دهید. در صورت تایید، با شما تماس خواهیم گرفت.